OKULUMUZDA E-TWINNING

Okulumuz öğretmeni Şeniz DÜZELTEN e-Twinning kulübü öğrencileri ile katılım sağladığı "Think ECO,ACT GREEN" isimli e-Twinning projesi okulumuzda başlamıştır. Samsun'dan Yusuf ÖZDEMİR ve Romanya'dan Roxana Mihaela Sima'nın kuruculuğunu üstlendiği bu projede Türkiye'mizin farklı illerinden 10 Türk, Romanya'dan 7, Kuzey Makedonya'dan 4, İspanya'dan 3, Bulgaristan'dan 2, Yunanistan'dan 2, Slovakya'dan1, Slovenya'dan1, Gürcistan'dan1, İtalya'dan 1 öğretmenlerin katıldığı projeyi yürüteceklerdir.Projemiz Kasım ayında başlamış olup Ocak  ayının sonunda bitecektir.Bu projede öğrencilerin  geri dönüşümün önemini anlamak ve içselleştirmek için onların bunu yaparak deneyimlemeleri sağlamak. Ayrıca bu duruma sanatsal bir yaklaşımla yaklaşarak ve oyunlar oluşturarak yaratıcılıklarının gelişmesine katkı sağlamayı hedeflemiştir.

Ayrıca kulüp üyeleri ile "A MATERİAL A TECHNOLOGY WİTH MATHS" isimli e-Twinning projesi okulumuzda başlamıştır. Gaziantep'ten Zeliha KATIRCI AĞAÇKIRAN ve Azerbaycan'dan Zeynəb Əsədova'nın kuruculuğunu üstlendiği bu projede Türkiye'mizin farklı illerinden 6 Türk biri Azerbaycan öğretmenlerin katıldığı projeyi yürüteceklerdir.Projemiz Kasım ayında başlamış olup şubat ayının sonunda bitecektir. Bu projede öğrencilerin matematiğe karşı olumlu tutum geliştirmesini sağlamak, web2 araçlarını tanımak ve kullanmak matematik materyallerinin tasarlayarak ders içi etkinliklerin keyifli hale gelmesini sağlamaktır. Ayrıca  öğrencileri hem bilişsel hem motor becerilerini geliştirerek eğlenerek öğrenmelerini sağlamak hedeflenmiştir.

06-11-202306-11-2023