Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlkokulu
Barbaros Mah. 4420 Sok. No12 45040 Merkez/MANİSA

VİZYON

Atatürk İlke ve inkılaplarını benimsemiş, Temel demokratik değerlerle donanmış, Bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, Yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, nesiller yetiştiren bir kurum olmak istiyoruz.

MİSYON

Atatürk ilke ve İnkilapları ışığında; Türkçeyi doğru ve güzel yazıp, konuşabilen, İyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel becerileri ve davranışları kazanmış, İlgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazır, Kendini ifade edebilen, Araştıran, Sorgulayan, Eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir.

TAM GÜN

KALORİFERLİ (DOĞAL GAZ)

İL MERKEZİNDE

Barbaros Mah. 4420 Sok. No:12 Merkez Manisa 45040 Türkiye

Masa tenisi ve Satranç Okulumuzda düzenli olarak öğrencilerimize verilmektedir.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda ;´Beslenme Dostu Okul´ "Beyaz Bayrak", "Minik Bahçıvanlar Projesi", "Spor Yap Zinde Kal", "Sağlık Beslen İyi Yaşa", "En Temiz Sınıf", "Ayın En Başarılı Öğrencisi", "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var", "Türkçemiz Kirlenmesin", "15 Temmuz" , "Değerler Eğitimi", "Okuyan Şehir Manisa" ´Biz Bize Yeteriz´ ve OGYE Projeleri yürütülmektedir.

Okulumuzda 2014 yılında "Commenius" projesi yürütülmüştür.